Fra Dagbladet lørdag den15. september 2018:
  • Konkurrence
  • Skjern Å: Nationalpark Skjern Å-udvalget under Ringkøbing-Skjern og Herning kommuner samt Den Grønne Følgegruppe er i fuld gang med arbejdet for at sikre, at Danmarks næste nationalpark bliver omkring netop Skjern Å. En del af indsatsen bliver en fotokonkurrence, hvor interesserede borgere kan bidrage med deres billede af den kommende nationalpark.
  • Ved at pege på naturens skønhed, kan man være med til at bevare den for fremtidige generationer. Og ved at indramme finurligheder og fortræffeligheder i naturen omkring Skjern Å, kan man være med til at udbrede kendskabet til området.
  • – Nationalpark Skjern Å-udvalget vil bruge bidragene i det videre arbejde med at realisere en nationalpark i Skjern Å-området, lover formand for Nationalpark Skjern Å-udvalget og borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard, i en pressemeddelelse.
  • Sådan gør man: Tag ud i naturen med et kamera eller en smartphone. Fang det eller de motiver, der rummer essensen af Nationalpark Skjern Å. Udvælg det eller de bedste billeder. Upload billedet i højeste opløsning på hjemmesiden rksk.dk/voresnationalpark
  • Vinder får overnatning
  • Det er vigtigt, at man fortæller præcis, hvor billedet er taget. Derved bliver billedet en retningsviser for, hvor den kommende nationalpark kunne ligge. Deadline for upload af fotos er 21. oktober. Vinderen får en overnatning med middag og morgenmad for to personer på Sinatur Hotel Skarrildhus.
  • Alle indsendte fotos kan efterfølgende blive brugt i forbindelse med Nationalpark Skjern Å-udvalgets arbejde, herunder også i presseomtaler, på hjemmesiden og på Facebook. /exp
Du finder opdateret program på vor hjemmeside. Klik nedenfor – det kræver ikke log-in:
_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

_________________________INFO FRA VEJEN FOTOKLUB_____________________

Fotografisk inspirationsdag i Vejle den 6. oktober 2018

Vi savner vores gamle fotomesser og har derfor sammen med Fujifilm Nordic arrangeret en helt fantastisk fotografisk inspirationsdag for alle fotointeresserede i Spinderihallerne i Vejle Lørdag den 6. oktober – fra kl. 09:00-20:00

Vi har den verdenskendte engelske “Hollywood” portrætfotograf Damien Lovegrove og den norske storfotograf Pål Laukli på som hovednavnene med deres foredrag/ workshops, samt et utal af andre småforedrag og workshops gennem hele dagen.

Du møder også nogle af vores ambassadører bla Palle Schultz og en ny ambassadør fra Fujifilm Danmark, der begge vil inspirere os med deres billeder, video og gode tips og råd.

Du kan også deltage i vores fotokonkurrence hvis du medbringer et billede på dagen på pap eller passepartout i 30×40 og vinde dagens præmie.

Husk også dit eget kamera, for du har muligheden for at fotografere nogle af de mange modeller vi har fået til at komme på dagen i de spændende omgivelser i Spinderihallen.

BONUS er at vi også har implementeret pressefotografernes fotodstilling i arrangementet så man kan se de fantastiske billeder.

Både leverandører og de jydske samt vores fynske forhandlere der sælger vores Fujifilm produkter støtter op om eventet, og deltager alle med inspiration, spændende tilbehør og gode tilbud til os alle på dagen (Zenfoto – Goecker – Mimosa Foto – Vefa Foto & Click Svendborg).

Giv dig selv en spændende og inspirerende fotografisk dag sammen med over 200 andre entusiaster.

Vi ses den 6. oktober!

Venlig hilsen
Vejen Fotoklub & Fujifilm Nordic

Link til siden.
http://www.vejenfotoklub.dk/index.php/vejen-fotoklub/kalender/event/126-fotodagen-i-spinderihallerne-i-vejle

Link til program
http://www.vejenfotoklub.dk/images/Documents/Calendar_documents/Fujifilm-program-endeligt-program.pdf

Adresse på Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle, Danmark


Info om en samling af gamle kameraer i vores kommune:

Denne side handler om min samling af gamle og antikke kameraer.

Jeg har i omkring 25 år samlet på gamle og antikke kameraer. Min samling omfatter ca.  675 kameraer plus en del tilbehør fra perioden ca. 1880 – 1985, og med hovedvægten lagt på de ældre apparater.

Jeg synes at det er synd, at det kun er mig selv der nyder godt af de gamle, og ofte smukke ting, så derfor har jeg valgt at vise dem frem på denne side.

Det er min hensigt, at siden skal fungere som et “katalog” over genstandene i min samling. Der vil  løbende komme nye ting til samlingen og jeg vil prøve at skrive lidt artikler, så kig forbi en gang imellem, så er der sikkert sket noget nyt.

Kjeld Jensen

Kjeld har en hjemmeside som hedder: http://kamerasamlingen.dk

Print Friendly, PDF & Email