Please or Register to create posts and topics.

Info fra Vejen Fotoklub okt 2018

 

_________________________INFO FRA VEJEN FOTOKLUB_____________________

Fotografisk inspirationsdag i Vejle den 6. oktober 2018

Vi savner vores gamle fotomesser og har derfor sammen med Fujifilm Nordic arrangeret en helt fantastisk fotografisk inspirationsdag for alle fotointeresserede i Spinderihallerne i Vejle Lørdag den 6. oktober - fra kl. 09:00-20:00

Vi har den verdenskendte engelske "Hollywood" portrætfotograf Damien Lovegrove og den norske storfotograf Pål Laukli på som hovednavnene med deres foredrag/ workshops, samt et utal af andre småforedrag og workshops gennem hele dagen.

Du møder også nogle af vores ambassadører bla Palle Schultz og en ny ambassadør fra Fujifilm Danmark, der begge vil inspirere os med deres billeder, video og gode tips og råd.

Du kan også deltage i vores fotokonkurrence hvis du medbringer et billede på dagen på pap eller passepartout i 30x40 og vinde dagens præmie.

Husk også dit eget kamera, for du har muligheden for at fotografere nogle af de mange modeller vi har fået til at komme på dagen i de spændende omgivelser i Spinderihallen.

BONUS er at vi også har implementeret pressefotografernes fotodstilling i arrangementet så man kan se de fantastiske billeder.

Både leverandører og de jydske samt vores fynske forhandlere der sælger vores Fujifilm produkter støtter op om eventet, og deltager alle med inspiration, spændende tilbehør og gode tilbud til os alle på dagen (Zenfoto - Goecker - Mimosa Foto - Vefa Foto & Click Svendborg).

Giv dig selv en spændende og inspirerende fotografisk dag sammen med over 200 andre entusiaster.

Vi ses den 6. oktober!

Venlig hilsen
Vejen Fotoklub & Fujifilm Nordic

Link til siden.
http://www.vejenfotoklub.dk/index.php/vejen-fotoklub/kalender/event/126-fotodagen-i-spinderihallerne-i-vejle

Link til program
http://www.vejenfotoklub.dk/images/Documents/Calendar_documents/Fujifilm-program-endeligt-program.pdf

Adresse på Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle, Danmark


 

Print Friendly, PDF & Email